Onze service

Online calculatie

Bereken de prijs van uw printplaat direct online.

Bestellen

Plaats online uw bestelling en reken af.

Productie

De printplaat wordt in onze fabriek geproduceerd.

Verzending

Uw bestelling wordt bij u op locatie afgeleverd.

Bij PrintplaatBestellen kunt u terecht om uw ontworpen printplaat te laten produceren. Wij zijn een zogenaamde pooling service, wat inhoudt dat wij uw printplaat samen met andere opdrachten op een groter productiepaneel indelen. Standaard zijn onze productiepanelen 580x580mm. Door op deze manier te werken kunnen wij tegen een zeer concurrerende prijs uw printplaten produceren voor kleine en grote oplages. U besteld bij ons dus direct bij de fabrikant.

Om een prijs van uw printplaat uit te rekenen, en deze eventueel ook te bestellen, kunt u onze printplaat calculator raadplegen. U krijgt direct de prijs te zien voor uw printplaat. Daarbij heeft u de mogelijkheid om deze als offerte te downloaden zodat u deze in uw inkoopsysteem kunt boeken.

Controle printplaat ontwerp

Hoewel wij alle bestellingen handmatig controleren op gebreken kunt u er ook voor kiezen om eerst het printplaat ontwerp vrijblijvend door ons te laten controleren. Ons technisch team zal de aangeleverde bestanden beoordelen en streeft er naar om u binnen 24 uur te informeren.

CAD/CAM Service

Naast de productie van printplaten kunnen wij ook afwijkende bestandsformaten voor u omzetten naar Gerber RS274X formaat.Het Gerber formaat is de 'taal' die onze machines spreken, en is de standaard binnen de printplaten industrie. De bestandsformaten die wij voor u kunnen omzetten zijn onder andere: PDF, DXF, DWG, Illustrator, Photoshop, ExpressPCB, Afbeeldingen (JPG, BMP, GIF, etc) en zelfs duidelijke foto's van een sporenplan uit de Elektor. Aangezien dit maatwerk betreft zult u hier een offerte voor moeten opvragen.

Printplaten assemblage

Onze service is slechts beperkt tot het produceren van kale printplaten, dus zonder assemblage en componenten. Op aanvraag kunnen wij u wel een offerte sturen voor het realiseren van een geassembleerde printplaat. Wij werken namelijk nauw samen met een Nederlands assemblagebedrijf en kunnen u dan ook de scherpste prijs aanbieden.

Printplaat voorbeelden

Hieronder zijn een aantal foto's te vinden van ons aanbod.